Abafazi scarves on sale

Summer Makeup / Glowy

åååååååHej ladies ? Jeg lagde denne makeup for nogen dage siden. Jeg har sat fokus på en glowy hud, samt lyse farver på både læber og øjne.emilie hehehehe 274På min hud har jeg brugt NC20 STUDIO FINISHCONCEALER fra MAC til at dække urenheder/Rødme. Derefter påførte jeg en smule pudder fra Bare minerals i farven golden medium. Udover det kom jeg lidt Bronzing Powder fra Nilens Jord No. 556. Og jeg har fremhævet mine kindben med BARE MINERALS ? Faux Tan. Jeg har også brugt en powder blush fra MAC ? DESERT ROSE. Sidst men ikke mindst har jeg highlightet over mine kindben & under mine bryn med MAC ? Hush Frost.

emilie hehehehe 293Jeg har brugt Urban Decay palettes lyseste farver som er VIRGIN & SIN.

emilie hehehehe 301Jeg har påført en hvid khol eyeliner fra GOSH i øjnene, som giver en effekt af større og mere åbne øjne. Udover det har jeg brugt en ‘vippe balsam’ fra dior som hedder DIORSHOW MAXIMIZER, læs mere om den her. Min mascara er fra Nilens Jord og hedder extensions mascara.emilie hehehehe 319

emilie hehehehe 315Jeg har fyldt mine læber ud med en lipliner fra MAC – SUBCULTURE. Til sidst har jeg påført en gennemsigtig lipgloss fra Dior.

I må have en skøn aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Abafazi scarves on sale