Sådan får du en smukkere hud

Long Lashes – And Bronzed Skin

5-1

Hej piger ?

Øjenvipper: Fra MAC, jeg har klippet dem halvt over, så de sidder kun i hjørnet af mine øjne. MascaraEstee lauder ? DOUBLE WEAR (Zero-Smudge Lengthening Mascara)  Eyeliner: RIMMELEXAGGERATE. Jeg har også brugt en hvid eyeliner fra GOSH inde i mine øjne, da det får dem til at se større ud. Læber: Først bruger jeg min Lipliner fra MAC som hedder WHIRL, den har næsten samme farve som mine egne læber, jeg kan derfor bruge den til at forstørre læberne lidt. Men kun lidt, ellers ser det mærkeligt ud. LipglossDior ? LIP MAXIMIZER. Highlighter: MAC ? SOFT AND GENTLE. Og sidste men ikke mindst den BEDSTE Bronzer fra BareMinerals og hedder Faux Tan SPF 15.

Rigtig god søndag til jer alle!

// EMILIE BJØRG

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sådan får du en smukkere hud