Grey Fashion

Natural Beauty

IMG_2273IMG_2272

Hey beautiful ladies. Jeg er blevet helt vild med det naturlige makeup look, og fik derfor lyst til at dele min version med jer. Det handler egentlig bare om at fremhæve de smukke sider man allerede har.

FullSizeRender

På min hud har jeg dækket rødme og urenheder med NC20 STUDIO FINISHCONCEALER fra MAC. For at gøre concealeren mat påførte jeg en pudder fra Manhattan no. 70 Vanilla. Derefter har jeg fremhævet mine kindben, og alle de andre steder hvor solen naturligt rammer ansigtet, med Bronzing Powder fra Nilens Jord No. 556. For at give mine kinder et frisk pust har jeg brugt en Powder Blush fra MAC i farven DESERT ROSE. Til sidst har jeg higlightet over mine kindben og under mine øjenbryn med SOFT AND GENTLE fra MAC. Jeg har også higlightet min næse med KHOL eyeliner fra Gosh, den er rigtig god at bruge i øjets våde kant, og inderst i øjenene. Jeg har brugt en øjenskygge for at få et lille shine på mit øjenlåg, der kan du bruge enhver lys øjenskygge med shimmer i. Jeg brugte farven SIN fra URBAN DECAY. Den mascara jeg har på er fra ESTEÉ LAUDER og hedder Double wear ?zero-smudge Lengthening Mascara?. Mine læber er tegnet blødt op med WHIRL fra MAC, som er en lipliner. Til sidst har jeg påført LIP MAXIMIZER fra DIOR.

Det lyder måske af meget, men jeg har brugt meget lidt af hvert produkt. A little goes a long way.

Hvilket makeup look er jeres favorit for tiden?

Ha’ en dejlig weekend ?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Grey Fashion