How to feel beautiful & feminine instantly #1

a382aa7acbddcf0aaad9d3ce107e67b4Hej Beautiful Ladies ? Jeg håber at i nyder weekenden. Kender du det, når du er blevet dejlig brun om sommeren og føler dig lidt mere skøn? Jeg synes helt bestemt, at det er vigtigt at forkæle sig selv engang imellem! Måske er det også bare tanken om, at man lige har gjort noget rigtig godt for sig selv, der giver glæden efterfølgende. Men der er faktisk mange ‘små ting’ du kan gøre for at føle dig skønnere, on the outside ofcourse :o) 

Hvis der er en ting jeg virkelig elsker, er det at have lækre bløde hænder og flotte negle, lige for tiden ordner jeg dem dog bare derhjemme. Men det er så fint med ‘lange’ runde negle, Jeg er rigtig vild med rosa og hudfarvede neglelakker. Det er det vigtigt at pleje sine neglebånd med negleolie og komme massere af håndcreme på (jeg er storforbruger).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Get The Look