March beauty faves

Beautiful Hair Colours

405ddfece83de7026559ec19f9c27ec9Ihh hvor jeg dog hader min hårfarve lige pt. Jeg har i mange år farvet mit hår mørkebrunt, og det har resulteret i et mindre tykt hår, med et lille skær af orange. Jeg har dog ikke farvet det i ca. et halvt år, da jeg ønsker min egen hårfarve tilbage! Jeg ville ønske at jeg aldrig havde rørt mit hår, da man bare har det fineste skær i sin naturlige hårfarve. Jeg elsker hårfarverne på billedet, specielt det sidste. Jeg kan bare næsten ikke vente på at mit eget hår vokser ud. Det er jo muligt at få en hårfarve der er tæt på min egen. Jeg har rigtig mørke blond hår. På den anden side synes jeg også at lysebrunt hår er så smukt. Hvilken hårfarve har i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

March beauty faves