Outfit of the day

My Kind Of Sunday

emiily (5)

Hej skønne mennesker ?

For det meste står mine søndage på ren afslapning, hygge & lidt “hjemmespa” ..

FullSizeRender - KopiJeg elsker neglelakker der er henne i de beige/rosa nuancer, og denne her går jeg mest med for tiden. Den hedder l’oreal color riche rose bagatelle 205, og kan købes til omkring 30 kr. i Matas.

Jeg ordner faktisk stortset mine negle hver dag, men jeg synes lige at den skulle med hæhæ.

IMG_0509Jeg bruger flere forskellige ansigtsmasker bl.a. SASÉ nourishing & firming facial mask, som er en opstrammende ansigtsmaske med grøn te og honning. Den føles rigtig kølende på huden og jeg er ret vild med den!

IMG_0514Mit hår bliver rigtig tørt her om vinteren :(( Derfor varmer jeg engang imellem lidt kokosolie, kommer i håret, og lader det sidde i et par timer. Undgå at komme olien i hovedbunden, da det kan være enormt svært at vaske det ud.

emem 1 (3) - KopiNu står den på Netflix med levende lys, som er noget jeg virkelig elsker.

Jeg håber at i har haft en dejlig søndag :*

// EMILIE BJØRG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the day