Valentino

LADURÉE PARIS

IMG_3888IMG_3887IMG_3914pariis 292lastHello loved ones. Jeg ankom til Københavns lufthavn i nat efter at have været på en skøn ferie i Paris. Jeg havde virkelig glædet mig hele dagen til at komme hjem, og må ærligt indrømme at 4-5 dage på storbyferie havde været nok for mig, eftersom jeg havde set og oplevet det jeg var kommet for ?

En af dagene var vi et smut op og ned af gaden champs-élysées, og på et hjørne lå Ladurée som b.la. er kendt for deres macarons. Butikken var dekoreret med de fineste guld detaljer omrking spejle og billeder, og jeg er helt vild med den pistacie farve som butikkens ydre og vægge har, hold nu op hvor var den fantastisk smuk.

Køen var forholdvis lang, men det blev hurtigt vores tur. Der var et stort udvalg af de flotteste, faverige æsker som de kom macarons’ne i. Vi valgte den lyserøde æske med seks i & den grønne og lilla med otte i. Det er simpelthen et genialt koncept!

Jeg må dog indrømme at jeg ikke synes selve macarons’ne er noget at råbe hurra for! så vil jeg hellere spise en brownie. Jeg elsker stortset alt slags chokolade og derfor synes jeg også bedst om chokolade-macarons, men hvorfor de er så populære, er mig stadig en gåde : D

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Valentino