Hjemmelavet Chokoladekage
150 g. Margarine
150 g. Sukker
3 Æg
4 Spsk. Kakao
150 g. Hvedemel
1 Tsk. Bagepulver
4 Spsk. Mælk
80-90 g. Mørk chokolade
Margarinen og sukker blandes sammen. Æggene røres i ét ad gangen. Kakao-, bagepulver, mælk og hvedemel blandes i dejen. Hak det mørke chokolade fint, og tilsæt til dejen.
Kagen bages i 8-10 minutter i en 225 grader varm ovn.
Vend kagen ud af formen, og lad den afkøle. Skær kagen i to lige store dele. Den ene halvdel smøres med chokolademoussen og den anden halvdel lægges derefter ovenpå.
Chokolademousse:
Køb chokolademousse blandingen fra Dr. Oetker i det nærmeste supermarkedet. Bland posens indhold med 2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 3-4 minutter ved høj hastighed.
God fornøjelse ?
Åh hvor ser det bare mega lækkert ud! 😀
http://www.amaliefernande.dk