Inspiration til julegaveindpakning

Chanel Les 4 Ombres

117 007Hej piger ?

Jeg har lavet dette look med min øjenskygge fra Chanel. Der er shimmer i alle farverne, og jeg synes de er så flotte! De er pigmenterede, men faktisk også meget lette, hvilket gør det nemt at bygge sin øjenskygge op, som man ønsker den. Det er helt klart et plus for mig, så jeg kan skabe et mere naturligt og fint look.

Jeg startede med at ligge ILLUMINE HIGHLIGHT på hele mit øjenlåg, i midten har jeg lagt OMBRE SHADE, og i hjørnet INTENSIFIE INTENSIFY. Det vigtigste er egentlig bare at man får blendet farverne godt ud, hver gang at man påfører en ny farve.

Øjenskyggen hedder: CHANEL LES 4 OMBRES226 TISSÉ RIVOLI og kan købes i Magasin eller Matas, til til omkring 400-500 kr. (jeg husker desværre ikke den præcise pris)

God aften til jer alle sammen ?

// EMILIE BJØRG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Inspiration til julegaveindpakning