The Best Way To Apply Self Tanner

Inspiration til julegaveindpakning

23

1Hej smukke mennesker ?

Jeg har allerede købt, og pakket nogen julegaver ind. De fleste butikker, hvis ikke alle, pakker jo egentlig gaverne ind, men jeg synes, at det er så hyggeligt selv at gøre det. Hvis du også elsker at pakke gaver ind selv, men mangler idéer til en flot gaveindpakning, eller til & fra kort, så kan i få lidt inspiration her.

De hvide små pakker og den sølv aflange, har jeg pakket ind i servietter, kommet klistermærker på, og bundet noget billigt gavebånd om. Klistermærkerne er gamle, og dem har jeg haft liggende længe, de kan bruges til alt muligt sjovt, og de pifter virkelig gaverne op.

Jeg har fundet en sjov hjemmeside med alle mulige søde ting, hvor du også kan købe klistermærker lige HER.

139

God jul ?

// EMILIE BJØRG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

The Best Way To Apply Self Tanner