Outfit Of The Day

The Best Way To Apply Self Tanner

heeyyy 008

Godaften ?

Jeg elsker virkelig at være brun, men det er jeg altså bare ikke om vinteren! Derfor bruger jeg selvbruner engang imellem, og fik lyst til at dele mine bedste råd til at opnå det flotteste resultat.

Jeg starter altid med at eksfolierer hele min krop med en skrubbehandske, du kan også købe en Body scrub, eller lave din helt egen. Du tager bare noget olie, og blander det sammen med enten sukker eller salt, det er den mest enkle og billige måde at gøre det på.

Den nemmeste måde at påføre din selvbruner på, er selvfølgelig med en påføringshandske, hvis du ikke har sådan en, skal du bare huske at vaske dine hænder virkelig grundigt bagefter.

Jeg slutter altid af med mine hænder, som jeg i starten havde svært ved at få flotte. Jeg tager to vatrondeller og kommer en smule selvbruner på, derefter påfører jeg det på min hånd, tager noget creme, og fjerner selvbruneren ved knoerne.

Du opnår det endelige resultat 4-6 timer efter påføringen, og der vil jeg så foreslå, at du vasker dig.

Min yndlings selvbruner er Vita Liberata Gel, som koster 199 kr. og kan købes HER. Hvis du ønsker noget billigere, vil jeg anbefale St. Moriz Mousse, som kun koster 80 kr.

// EMILIE BJØRG

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit Of The Day