Get This Makeup Look

TT - KopiIMG_4856IMG_4858Hej søde mennesker ? Jeg havde denne makeup på igår, og jeg er faktisk selv lidt vild med den. Måske skulle jeg lave nogen flere makeup indlæg igen?

FullSizeRender[2]FullSizeRender[3]På min hud har jeg brugt NC20 STUDIO FINISHCONCEALER fra MAC til at dække urenheder/Rødme. Derefter Påførte jeg Bronzing Powder fra Nilens Jord No. 556. Og jeg har fremhævet mine kindben med BARE MINERALS ? Faux Tan. Jeg har også brugt en powder blush fra MAC – DESERT ROSE. Sidst men ikke mindst har jeg highlightet over mine kindben & under mine bryn med MAC – SOFT AND GENTLE.

Mine læber er super simple, Jeg har en læbepomade på & Lipliner fra MAC i farven WHIRL.

På mine øjne har jeg først lavet en tynd winged eyeliner med Loreal Super Liner, derefter påførte jeg vipper fra Depend nr. 8. Jeg klippede dem over på halv, derefter klippede jeg den halve ud i tre dele og kom på øjet. Du kan selvfølgelig vælge at komme flere på, jeg har bare lange vipper i for vejen. Den mascara jeg har brugt er fra Nilens Jord – EXTENSION MASCARA. Jeg undlod at komme mascara på de nederste vipper.

Jeg har ingenting på mine bryn. Jeg laver snart et indlæg om dem igen.

Ha’ en skøn søndag ?

2

Skriv et svar

Skriv et svar