Paris ♥

Beautiful Paris

IMG_3960 - EditedIMG_3961 - EditedHellooo sweeties. Jeg er som sagt i Paris lige nu, og jeg hygger mig rigtig meget! hvis du har lyst til at følge lidt med skal du være velkommen til at følge mig på instagram: emiliebjoerg

Idag har jeg gået rundt på Champs Élysées og shoppet lidt. Jeg fik selvfølgelig også set Arc de triomphe. Tiden flyver afsted hernede og jeg synes faktisk at her er en smule magisk. Det er min første gang i Paris og jeg elsker allerede byen. Jeg har en masse blogindlæg til jer, jeg tror bare først at de kommer op når jeg er hjemme, da jeg har bedre tid, og så synes jeg at den computer jeg har taget med er lidt kompliceret.

Hvad får i tiden til at gå med? Knus fra en hyggelig lejlighed i hjertet af smukke Paris ?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Paris ♥