The Perfect Perfume

Paris ♥

IMG_3744IMG_3558

Hej skønne læsere. Jeg ankom til Paris i går aftes, og har brugt dagen idag på at gå rundt og opleve byen, som er helt igennem fantastisk. Det har virkelig været en smuk forårsdag med skyfri himmel. Vi endte ud med at gå 13 km. så mine fødder har taget en smule skade, men jeg glæder mig til en ny dag imorgen. Jeg vil fortælle mere om turen på et senere tidspunkt, og prøve at blogge så meget om muligt, i mellemtiden skal i være velkommen til at følge med på min instagram. Jeg er så dejlig træt og er ved at falde i søvn, godnat ?

2

 • Emilie

  Tak <3 jeg nyder det på fulde drøn 🙂
  Haha ja afstanden snyder virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke flotte fotos og nyd endelig Paris 🙂
  For nogle år siden var min mor og jeg i Paris og gik og shoppede, så fik vi øje på Eifel tårnet og gik efter det, hold da op vores fødder blev ømme, der var mange flere km end vores øjne havde bedømt.
  Så forstår godt hvad jeres 13 km har gjort for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

The Perfect Perfume