DIY // Chanel

All you need on sunday’s

ProductPage_350x262 - KopiLav din egen hjemmespa. Fyld Badekaret op med skum, kom en ansigtsmaske på og scrub hele din krop med en god scrubbecreme. Jeg har tidligere lavet et indlæg om hvordan man laver sin egen scrub, læs den lige her. Imens du slapper af, så læs din yndlings bog, eller et modemagasin. Spis noget du elsker, jeg er f.eks. helt vild med alle slags bær! Når du er ude af badet så hop i en dejlig varm badekåbe, jeg er virkelig glad for min egen, læs mere om den her. Udover det elsker jeg simpelthen bare lækkert nattøj, jeg føler mig en hel del mere fin og elegant. Den sorte ‘dragt’ med laces er fra HUNKEMÖLLER, klik her for at købe den.

bloog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DIY // Chanel