My nails at the moment

Beauty Favorites

lux 058

Hej piger. Det er min plan at lave et indlæg hver måned omkring mine yndlings produkter eller smykker og tøj. Denne måned har jeg valgt at lave et om skønheds produkter, måske laver jeg også et om tøj og smykker. Læs sidste måneds favoritter HER.

DIOR PORE MINIMIZER ‘SKIN REFINING MATTE PRIMER’ – Lækker silkeblød primer som gør huden blød, mat og formindsker porer i ansigtet. Min hud har en tendens til at blive lidt fedtet i løbet af dagen, og her går Dior primer ind og hjælper med at holde min hud forholdsvis mat hele dagen. Jeg bruger den efter jeg har påført min dagcreme, den formindsker faktisk også rødme i ansigtet. Hvis du vil have en fornemmelse af hvordan den føles på huden, så gå ind i Magasin og prøv den, du vil blive overrasket over hvor lækker den føles på huden! Det blev jeg i hvert fald.

lux 033Origins GinZing ‘Refreshing eye cream’ – Øjencremen består af koffein fra kaffebønner, Panax Ginseng, magnoliaekstrakt og naturlige optiske blegemidler får hurtigt huden til at friske op. Jeg har ret mørke rander under øjnene, og de er blevet en hel del lysere efter jeg begyndte at bruge øjencremen.lux 031Elizabeth Arden ‘Eight Hour Cream Lip Protectant Stick’ – Læbepomade der bestykker læberne fra solens skadelige stråler, da den indeholder ingredienser som også findes i solcreme. Den holder i rigtig lang tid, og gør mine læber bløde.

Den koster normalt 200 kr. hvilket er rigtig dyrt for en læbepomade, men jeg har fundet den til kun 100 kr. lige HER.lux 027GARNIER Micellar Cleansing Water – Den bedste makeupfjerner jeg nogensinde har prøvet! Den koster kun 70 kr. og så er der hele 400 ml. i en flaske. Det er en enkel måde at fjerne makeup og rense huden behageligt på alle områder af ansigtet, og så er den ovenikøbet uden parfume.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

My nails at the moment