Long Lashes - And Bronzed Skin

January Favorites

januarFaves 047januarFaves 054

Min elskede søster købte dette armbånd fra Carré til mig i julegave, hun købte også et til sig selv. Det var en af de aller bedste gaver jeg fik! Det er et symbol på hendes kærlighed til mig ? Der findes intet bedre end søskende kærlighed.

januarFaves 007

Jeg lavede tidligere et indlæg omkring selvbruner, som du kan se lige HER.

Men men men, nu har jeg altså fået mig en ny favorit selvbruner. Jeg fandt den helt tilfældigt på Magasins hjemmeside, nogen gange kan jeg finde på at købe noget, bare fordi at jeg synes indpakningen er flot, hvilket lyder virkelig dumt 😀

Selvbruneren har den flotteste brune farve, hvis man ønsker en dybere farve, kan man påføre endnu et lag efter en times tid. Jeg har aldrig oplevet at en selvbruner var så nem at påføre, dog købte jeg også James Read påføringshandske, sådan en skal man bare eje! Den er fantastisk.

James Read BRONZING MOUSSE koster 195 kr. og kan købes HER.

James Read TANNING MITT koster 60 kr. og kan købes HER.

januarFaves 105

Min veninde anbefalede mig denne her læbestift fra Nilens Jord som er lækker cremet, nude og mat.

Jeg har den på HER.

Jeg har faktisk ikke særlig mange læbestifter fordi jeg kun kan lide dem der er matte. Kender i nogen flotte læbestifter?

januarFaves 0885 (5)

En anden ting jeg er rigtig glad for, er min Highlighter fra MAC der hedder SOFT AND GENTLE. Den giver det flotteste skær af shimmer. De fleste kender den nok, men den skulle altså med.

På billede har jeg brugt den til at highligte over mine kindben og under mine bryn.

januarFaves 099

Denne lipgloss er fra Benefit og hedder HOOLA ULTRA PLUSH.

Den er meget let brun og det gode er at den slet ikke klistrer, som jeg synes mange andre gør.

Køb den HER.

januarFaves 123 - Kopi

Sidst men ikke mindst den kendte NAKED palette fra Urban Decay, der er tre forskellige, men jeg ønskede mig den første og var så heldig at få den af min søster også. Jeg synes det ser ud som om de andre plaetter har flere lyse nuancer i, hvor jeg er mere til de brune. Det er bare alle mine yndlings farver samlet i en.

// EMILIE BJØRG  ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Long Lashes - And Bronzed Skin