Chanel Les 4 Ombres

Silver Eyes

a-Kopi-21

Hejsa piger ?

Jeg lavede dette makeup look igår. Nu er det snart jul- og nytårsaften, og jeg går selv og tænker hvilken slags makeup, jeg skal have på disse aftener. Jeg elsker at lægge makeup, og derfor prøver jeg nogen forskellige farver af engang imellem. Jeg kigger ofte selv på billeder med makeup looks, for at få lidt inspiration.

Øjenskygge/ SMOKEY BLACK fra Nilens Jord. Oven på den har jeg lagt GUNMETAL fra Lily Lolo, som giver en masse shimmer. Min Mascara er fra Nilens Jord og hedder EXTENSION MASCARA, det er den bedste, jeg har fundet indtil videre. Nedenunder min mascara bruger jeg altid Dior Maximizer, som gør ens vipper mere fyldige og giver dem et buk der holder hele dagen.

Læber/ Lipliner: OAK fra MAC. Læbestift: ROUGE COCO SHINE 85 SECRET fra Chanel.

Rigtig god aften til jer alle ?

// EMILIE BJØRG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Chanel Les 4 Ombres