Nilens Jord Symphony Eyeshadow Palette No. 700

Origins Hudpleje

Origians1Jeg har længe brugt hudpleje produkter fra The body shop, som egentlig også virkede rigtig godt i starten. Men jeg har med årene fundet ud af, at huden ofte vænner sig til de produkter man bruger, og har med tiden derfor ikke den samme effekt på huden.

Jeg dealer med ?break outs? engang imellem, og min hud har det med at blive meget mere tør om vinteren, derfor har jeg valgt nogen produkter der skal hjælpe til lige præcis dette.

Jeg er begyndt at tænke mere over, hvad jeg kommer på min hud, og fandt mærket Origins, som bygger på naturlige og certificeret økologiske ingredienser og 100% naturlige æteriske olier. De indeholder ingen parabener, ftalater, propylenglycol, mineralolie, paba, petrolatum, paraffin, DEA eller animalske ingredienser. Jeg synes personligt selv, at det lyder til at være nogen virkelig lækre produkter, og glæder mig til at se om de har en god effekt på min hud.

Super Spot Remover: Dup produktet på de røde pletter og mærk, hvordan salicylsyren straks fjerner urenheder og starter helingsprocessen, mens teknologien synligt korrigerer de mørke pletter efter udbrud af uren hud. Beroligende koffein og røde alger hjælper synligt med at mindske irritationsrødme. De super eksfolierende ingredienser fjerner overflødig fedt og tilstoppede porer, så nye udbrud forebygges.

Den koster 145 kr. og kan købes HER.

Zero Oil: Dybderens til porerne med Saw Palmetto og mynte. Denne maksimalt styrkende, blidt skummende rens er formuleret med rensende Saw Palmetto, kølende mynte og poreminimerende salicylsyre hjælper med at rense porerne, fjerne overskydende fedt og reducere skinnende hud. Efterlader huden frisk og ren.

Anvendes morgen og aften. Den koster 220 kr. og kan købes HER.

Out of trouble: Maske der redder problemhud på 10 minutter. Når huden skinner for meget eller flere problemer under huden presser på for at komme op, så kommer Origins dig til undsætning og holder huden fri for problemer. Naturens problemløser indeholder super-absorberende zink-oxid og sulfur, beroligende kamfer svarer hurtigt med en tre-delt plan: absorberer fedt, fjerner døde hudceller og fjerner overskydende talg. Sammen styrer de fri af problemerne. Grov tekstur forfines, og forekomsten af potentielle udbrud mindskes.

Anvendelse: Rengør huden og fordel masken i ansigtet og på halsen. Lad den virke i 10 minutter, og fjern efterfølgende masken med en varm vaskeklud. (230 kr)

Clear Improvement: Maske med aktivt kul, der renser porerne. Når miljøtoksiner, snavs og skidt kommer ned i huden, så bliver det naturlige skidtfilter tilstoppet. Porerne tilstoppes, huden ser grumset ud. Naturens løsning rengør og tager fat om roden på problemet og baner vej for, at hudens eget filter kan virke igen. Aktivt kul fungerer som en magnet og tiltrækker dybtligende snavs i porerne. Kinesisk ler absorberer miljøtoksinerne, og lecitin opløser urenhederne. Uden alt det “stads” i porerne, ånder huden lettet op igen.

Anvendelse: Én gang om ugen eller efter behov. Åben porerne med et varmt og fugtigt håndklæde, og læg så masken på. Lad den tørre, skyl godt. Se din hud ryste sløret af og tage en ny klarhed. Huden kan ånde igen. (kr. 135)

Drink up ? intensive: Når huden udsættes for en maraton af dehydrerende omstændigheder, har den brug for masser af fugt. Den normale fugtbalance, som under normale omstændigheder er opretholdt, er i underskud ved en dehydreret hud. Huden føles stram og skællende. Drink Up er naturens egen cocktail af fugt, som bekæmper tør hud. Tørst stillende alge ekstrakter tilfører en ekstra portion hydrering og fungerer som et vandfald af ungdom. Mærk hvor blød huden bliver, ren luksus.

Anvendelse: Fordel et generøst lag på det rengjorte ansigt. Skylles af efter 10 minutter. Bruges en gang om ugen, oftere, hvis huden er meget tør. (kr. 135)

Køb CLEAR IMPROVEMENT, DRINK UP, OUT OF TROUBLE lige HER til kun 295 kr. (værdi 519 kroner)

Læs mere om Origians HER.

// EMILIE BJØRG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nilens Jord Symphony Eyeshadow Palette No. 700